Loading...
Cursus Zijn 2019-12-09T12:45:55+00:00
Eigenlijk zou je best meer contact willen hebben met jezelf, diep van binnenuit.
Je zou graag van daaruit willen leven, van daaruit willen Zijn!
Je voelt namelijk dat er iets in jou aanwezig is…
maar je kunt het maar moeilijk in woorden omschrijven en je vindt het nog moeilijker om het toe te laten, het er te laten Zijn.
Je vindt het eigenlijk ook best eng om naar binnen toe te keren.
En niet zo’n klein beetje… Je vind het heel erg eng! Want ja… je weet natuurlijk niet wat daar op je te wachten staat…
En alleen dat, kan je al volledig beangstigen, om het dan maar niet te doen.

Maar toch is er iets in jou, wat jou niet helemaal loslaat
een diep gevoel van; Ja!….

Ja, je wilt wel… naar binnen toe, een dieper contact aan gaan met jezelf,
maar je weet niet hoe? Of waar te beginnen…

Herken je dit?

 • Angst om naar binnen toe te keren.
 • Het moeilijk vinden om je Zijn toe te laten, er contact mee te maken.
 • Niet weten hoe?
 • Of waar te beginnen?
 • Niet weten wie jij werkelijk bent?
 • Je talenten, je gaven niet volledig kunnen ervaren.
 • Angst voor je grootsheid.

“De vogel die in een kooi wordt geboren, kan niet makkelijk geloven
dat het zijn ware aard is om vrij boven beken en weiden te vliegen.
En zo valt het de menselijke geest moeilijk zich zijn aangeboren vrijheid
in alomtegenwoordigheid voor te stellen.”
— Yogananda

Waarom ik jou kan helpen?

Mijn naam is Annemarie en ik ben inmiddels 32 jaar. Ik ben Paranormaal therapeut en heb een online praktijk waarin ik mensen Healings en Readings geef. Wat ik bijzonder mooi vind om te doen, omdat de woorden en de energie door mij heen stromen en mensen echt raakt in Hart en Ziel, hun Zijn!

Als kind had ik al een bepaalde drang in mij, om eerst mezelf te leren kennen, diep van binnenuit en dan pas ‘’echt’’ te kunnen leven, hier op aarde, ten volle! Ik las veel boeken over spiritualiteit, als kind zijnde al, want dit onderwerp trok mij enorm! Ook had ik op jonge leeftijd al diepe en intense ervaringen, ik voelde dat ik vaak anders was dan mijn leeftijdsgenootjes. Ik wou echt eerst mezelf leren kennen, diep van binnenuit en had het gevoel dat dit nodig was voor mij.

.

Het heeft mij daarom nooit helemaal losgelaten en hield mij altijd bezig, waardoor ik al op jonge leeftijd een zoektocht ben gestart naar mezelf; wie ben ik, diep van binnenuit? Deze zoektocht heeft hoge pieken en dalen gekend, maar dit alles was nodig om tot mijn diepste zelf, mijn Zijn te komen.
Uiteindelijk kwam ik er rond mijn twintigste achter dat ik paranormaal begaafd was en dit zette mijn zoektocht verder voort, waardoor ik een 4 jarige HBO opleiding heb gevolgd tot Paranormaal therapeut. In Juni 2014 ben ik afgestuurd met mijn eindscriptie; Zijn.
En toen ging het balletje nog verder rollen… Ik wist, ik voelde dat dit het was waarom ik hier op aarde ben, om mensen te helpen contact te maken met hun eigen Zijn en van daaruit te gaan leven! Ik richtte een Facebook pagina op met prachtige teksten, die telkens spontaan door mij heen stroomde en deze pagina groeide binnen een jaar uit naar 13.000 likes, volgers! Fantastische en ontroerende berichten kreeg ik steeds weer op deze teksten, het inspireerde mensen ten diepste en het maakte iets in hun los. En dat was nou net waarvoor ik het deed!
Toen besefte ik dat ik verder mocht gaan om mensen nog meer te gaan bereiken en nog meer te gaan begeleiden en toen kwam het maken van een online cursus op mijn pad en wist ik; Ja dit is het! Ik ben toen gestart om een online cursus Zijn te gaan maken, om mensen te helpen bij hun zoektocht naar hun diepste zelf, hun Zijn!

“We hopen altijd dat een ander het antwoord heeft.
Dat het op een andere plek beter zal zijn.
Dat ooit alles duidelijk zal zijn.
Maar dit is wat het is.
Niemand anders heeft het antwoord.
Nergens anders zal het beter zijn.
En alles is er al.
In het diepste van je wezen ligt het antwoord.
Luister naar je hart.
En weet dat het enige wat je te doen staat is: Zijn!”
— Lao Tse

Opbouw van het programma

Week 1
Wat is je Zijn?
Je eigen Zijn ontdekken.
In deze week leer je doormiddel van de meditaties en de inspirerende lessen wat je Zijn is. Maar voornamelijk ga je op zoek naar jouw eigen Zijn, diep van binnenuit.
Week 2
Hoe je je Zijn kan ervaren. In deze week leer je doormiddel van de oefeningen en meditaties hoe je je Zijn kan ervaren. Er zijn namelijk bepaalde dingen in het leven, die je kan doen, die misschien al behoren tot je dagelijkse dingen, waardoor jij een dieper contact kan ervaren met je Zijn.
Week 3
Contact maken met je Zijn.
In deze week leer je om echt een contact aan te gaan maken met je Zijn.
De voorgaande weken waren een soort van begin en nu in deze week gaan we iets dieper.
Er wordt dan ook echt van je gevraagd om de oefeningen en de meditaties echt te gaan doen. En soms is het juist ook fijn om een bepaalde oefening of meditatie vaker te doen, zodat het een soort van gewoonte voor je mag gaan worden in jouw leven.
Week 4
Leven vanuit je Zijn. In deze week leer je om te leven in het dagelijkse leven, vanuit je eigen Zijn. Je hebt nu het een en ander geleerd door de voorgaande weken en nu in deze week mag je het ook echt daadwerkelijk in praktijk gaan brengen, mee gaan nemen in je eigen leven.
Je Zijn er laten Zijn in het dagelijks leven en ervaren wat voor effect dit op jou en jouw leven gaat hebben. Dit is tegelijkertijd ook het opstapje voor als je de cursus na deze week hebt afgerond, zodat je ook weet hoe je in het dagelijks leven kan leven vanuit je eigen Zijn en dit een soort van gewoonte voor je kan gaan worden.

Nieuwsgierig geworden? En ontvang je eerst graag een gratis Les uit de cursus Zijn?


Schrijf je dan hier in

Het Basis Programma

 • 4 weken lang, elke dag een inspirerende les voor jouw Zijn.
 • Prachtige en inspirerende meditaties, die je ook kunt downloaden.
 • Een prachtig cursusboekje, speciaal voor jou! In een PDF bestand, waarin je dagelijks een aantal vragen kunt beantwoorden per les, ter verdieping.
 • Levenslange toegang tot de leeromgeving. Je kunt dus alles rustig nog eens terug kijken en of nog eens de lessen doen.

Het VIP Programma

 • Het Vip programma bestaat uit het basis programma plus:
 • 2 keer deelname aan een groepsactivatie op afstand van een half uur met daarna een uitgebreid verslag per mail. Tijdens deze activatie op afstand mag je heerlijk ontspannen en de energie gewoonweg ontvangen, deze doet vanzelf zijn werk op een dieper niveau.
 • 2 keer een reading per mail, waar ik mij afstem op jou en jouw energie en van daaruit kijk wat ik doorkrijg voor jou en je ontwikkeling. Dit is ter ondersteuning van de cursus Zijn, ook is het mogelijk om zelf dingen aan te halen waar jij tegen aanloopt in jouw ontwikkeling.
 • *De Activaties en Readings zullen in overleg worden besproken.

Uitleg van Basis Programma prijs

247 maakt bij elkaar opgeteld het getal 13, wat een bijzonder mooi getal is, met een prachtige energie! 13 staat namelijk voor het overkoepelende Goddelijke Bewustzijn binnen dit Universum, dat wat is. Dat wat overal aanwezig is, in jou, in mij, in een ieder mens, plant en dier, we zijn verbonden.
Door dit bedrag te betalen, zet je een bepaalde intentie en activeer je als het ware op een dieper niveau de verbinding met al wat is.
Dit is een prachtige intentie en die mooi aansluit op deze mooie cursus!

Uitleg van VIP Programma prijs

369 bestaat uit 3 getallen, waarvan ik kort de energie zal omschrijven. 3 staat voor het heilig huwelijk, de integratie van de diverse aspecten in jezelf, het mannelijke en het vrouwelijk, dat brengt iets nieuws voort! Je Zijn. 6 staat voor de materie, het leven hier op aarde. 9 staat voor de voltooiing, de afronding. Door dit bedrag te betalen, zet je een bepaalde intentie en activeer je een soort van integratie in jezelf, wat je dieper tot je wezen, je Zijn brengt hier op aarde en dat brengt iets nieuws voort, een soort van voltooiing, de afronding van het oude en het begin van het nieuwe!

* Weet dus welke intentie jij het Universum in stuurt door deze cursus te kopen!

Reacties op het programma

“Deze cursus heeft me meer bewust gemaakt van wie ik in werkelijkheid ben en heeft me geholpen (en helpt me nog steeds) elke dag bewust te leven en aanwezig te zijn.”

Het heeft me ook veel inzichten en inspiraties gegeven. De cursus Zijn van Annemarie heeft me heel veel gedaan en geleerd. Op een makkelijke, rustige en fijne manier zijn haar dagelijkse oefeningen goed te volgen. Er zit geen tijd aan vast, je kunt het op je eigen tempo doen. Zodoende kun je opdrachten herhalen om het zo beter te laten ‘landen’. Het bevat mooie teksten en meditaties en is ook creatief. Wil jij weten wie je nu eigenlijk werkelijk bent of wil je meer bewust van binnenuit gaan leven, raad ik je zeker aan om deze bijzondere en mooie cursus te gaan volgen. Over Annemarie, zij heeft ook op andere manieren veel voor me betekend in de vorm van readingen, activaties en ziels- en gidstekeningen. Stuk voor stuk allemaal heel bijzonder. Zij is een warme, liefdevolle vrouw met mooie gaven en talenten die ze inzet om jou verder te helpen op je pad.

— Patricia

“Stap voor stap voelde ik me steeds beter geaard en sterker worden. Echt heel mooi om dit te ervaren.”

Wat een werk en liefde zit er in deze cursus zeg!
Ik heb er van genoten. Stap voor stap
voelde ik me steeds beter geaard en sterker worden.
Echt heel mooi om dit te ervaren.
De cursus zal ook helend werken voor mensen met een burnout, overspannenheid etc.
Ik kan me voorstellen dat zij hier echt heel veel baat bij kunnen hebben!
Zeker omdat het zo’n overzichtelijke gestructureerde cursus is (houvast) en je er echt een maand lang elke dag een paar minuten tijd aan moet besteden (dagelijkse ontspanning en bewustwording van jezelf).

— Angela

“Ik ben in een stroomversnelling terecht gekomen sinds de cursus Zijn en ik geniet met volle teugen.”

Ik besef dat er nog werk aan de winkel is maar ik ben in alle opzichten dichter bij mezelf gekomen. Ik heb geleerd om anderen niet meer de controle te geven over mezelf en steeds positief te denken wat me al aardig lukt trouwens. Heel erg bedankt om zoveel Licht en Liefde met ons te delen.

— Ann

“De cursus zijn heeft mij heel erg geholpen om mezelf weer tot stilstand te brengen en bewust te worden dat het belangrijk voor me is om meer in het nu te zijn.”

En momentjes voor mezelf te plannen en gewoonweg te genieten van wat er is. Ik zie dat er heel veel liefde in de cursus zit die je hebt gemaakt <3

— Marjan

“Het bijzondere aan deze cursus was vooral de energie die erachter zat. Het had een krachtige uitwerking als ik ermee bezig was.”

Ook de teksten van Thich Nhat Hanh, Osho en je eigen teksten dragen sterk bij om in de energie van Zijn te komen.
De cursus was voor mij in dat oogpunt eerder een ervaring op zich dan een methodische oefening die je volgen moet.
Fijn was dat ik deze cursus op mijn eigen tempo kon doen, anders had ik al snel het gevoel gehad dat ik achter zou lopen en dan wordt het eerder huiswerk doen dat af moet dan een investering in jezelf.
Voor jou is het waarschijnlijk voor het eerst dat je meditatie oefeningen in spreekt maar je hebt echt een fijne stem om naar te luisteren en het is allemaal goed te volgen.
De hele site zag er prachtig uit en super overzichtelijk doordat alle week nummer en dagen apart waren onderverdeeld.
Leuk om te zien dat er zoiets moois is ontstaan uit Zijn over Zijn!

– Alain

“Deze cursus kwam op het juiste moment op mijn pad, ik was op een bepaald punt gekomen in mijn eigen ontwikkeling en dit sloot daar perfect bij aan.”

Al vanaf het begin voelde ik dat er een energie door deze cursus stroomt. Deze cursus is niet vanuit het denken ontstaan, het is niet ‘gepland’ maar simpelweg ontstaan en geïnspireerd door deze energie. Dat is duidelijk voelbaar. Dat maakt ook dat deze cursus leeft en dat er mooie dingen gebeuren! Het is een energie die ervoor zorgt dat je makkelijker naar de kern wordt gebracht, naar Zijn. Ik vond het erg bijzonder om hieraan mee te doen, de lessen en oefeningen doen erg veel.
Zelfs als je al ‘geoefend’ of bekend bent met bijv. mindfulness, brengt deze cursus nog meer verdieping. Doordat ik me volledig kon openstellen voor elke oefening en de energie die erdoorheen stroomt, heb ik een mooie ontwikkeling mogen ervaren in mezelf. Zo merk ik dat ik bepaalde oefeningen heb geïntegreerd in m’n dagelijks leven, het gaat als vanzelf nu. Een erg bijzondere ervaring en werkelijk een cadeau aan mijn Zelf, ik had het niet willen missen!

– Tamara

“Het eerste wat me aansprak was de vrijheid die je krijgt om het op je eigen tempo te doen.”

Ook de afwisseling van oefeningen, teksten en muziek vond ik een aangename manier om met een cursus bezig te zijn. Het mooie is vooral de toegankelijkheid van de cursus. Het is op een eenvoudige manier opgesteld zodat het heel veel mensen kan aanspreken. Een mooie cursus die veel kan bijdragen aan je ontwikkeling en toch niet veel van je tijd vraagt ! Met veel plezier en vreugde heb ik de cursus Zijn van Annemarie gevolgd.

— Hendrik

“Ik heb de cursus ‘Zijn’ ervaren als een vorm van nieuwe bewustwording van mezelf.”

De opdrachten waren wel confronterend maar heel inspirerend en aangenaam om te doen. Zo heb ik meer inzicht in mezelf verworven, in ben rustiger, alerter voor de mooie dingen, en kan ook goed loslaten. Maar het voornaamste wat mij betreft: Ik weet wat echt belangrijk is : ik weet wat ‘ZIJN’ is. Deze cursus is de moeite waard! Bedankt Annemarie!

— Anne Marie

“De cursus = ZIJN”

Wat ik ervaren heb bij de cursus ZIJN, is de eenvoud, die het zo toegankelijk maakt; Geen moeilijke meditaties, maar korte en krachtige. Eenvoudige oefeningen die je zo in je dagelijks leven kan toepassen.
Mooie muziek.
Ook de subtiele energie die je ergens waarneemt omdat ze zo zuiver is. Het houdt je aandacht bij alles, net omdat die subtiliteit zo sterk is je te omarmen op dat moment. En je hoeft dan alleen maar te ZIJN.
Deze energie is doorheen heel de cursus verweven, de cursus = ZIJN , de energie in de stem van Annemarie, die je meepakt, tot die ergens met iets in je contact maakt. En dan weet je: ja, dat is ZIJN. Daar kan ik ook contact met mezelf maken.
Doorheen alles is deze energie aanwezig en werkzaam. Ook na de cursus, je hoeft er maar even je aandacht naar te brengen, en je hoort weer die zachte stem van ZIJN. Het heeft me nog meer in het NU gebracht, want daar is ZIJN. Supercontent dat ik me deze cursus heb gegund. Dankjewel Annemarie

— Marie Jeanne

Veelgestelde vragen

Hoeveel tijd ben ik kwijt per dag aan de cursus?


Ik schat dat je gemiddeld 15 a 20 minuten per dag kwijt bent aan de cursus.
De ene persoon heeft meer tijd nodig dan de ander en dat is natuurlijk ook helemaal niet erg.
Je mag het op je eigen tempo doen en op je eigen tijd.

Werkt een online programma goed? Of levert persoonlijk contact, begeleiding meer op?


Een ieder zijn of haar situatie is natuurlijk verschillend, de een geeft meer voorkeur aan persoonlijk contact omdat diegene weet dat dit beter voor hem of haar werkt, dat kan natuurlijk.
Het voordeel van een online programma is dat je dit op je eigen tijd kunt doen en op je eigen tempo.
Het kan soms zo zijn dat je voor bepaalde lessen wat meer tijd en ruimte nodig hebt en dat is dan ook helemaal niet erg, je kunt deze tijd en ruimte dan ook gewoon gebruiken, die jij nodig hebt.
De lessen heb ik zo in elkaar gezet, dat ze echt heel mooi op elkaar aansluiten. Je kunt letterlijk een bepaalde transformatie ervaren als je de lessen één voor één doet, op jouw eigen tempo.
*Ik werk trouwens al jaren via ‘’Afstand’’, doormiddel van de Readings en Healings die ik geef en uit ervaring kan ik zeggen dat juist dit vaak meer oplevert dan een face to face contact.

.

Hoe weet ik of ik ook echt daadwerkelijk dat ga leren, ga ervaren wat jij mij beloofd?


Dat is natuurlijk altijd een beetje spannend! Wat gaat het je brengen? Wat gaat het met je doen?
Ik weet dat jij je niet zomaar hebt ingeschreven voor dit mooie online programma; Zijn.
Het trok niet zomaar je aandacht…
Iets in jou, vanuit de diepte van je wezen had het gevoel van; Ja!
En daardoor weet ik dat het online programma Zijn, jou zeker een dieper contact zal gaan laten ervaren met jouw eigen Zijn.
Je bent nu op een bepaald punt gekomen in je leven en ergens wil je wel verder maar je weet niet goed hoe en wat. Deze cursus zal je een bepaalde begeleiding geven, handvatten, tips, die jou dan bepaalde ervaringen zullen gaan geven en inzichten.
Het kan dus alleen maar beter worden!

Hoe lang kan ik het online programma gebruiken?


Je hebt levenslang toegang tot het online programma. Je kunt altijd weer inloggen en alles nog eens terug bekijken, of nog eens een ronde mee doen 🙂

Hoe lang kan ik de Facebook groep bezoeken?


De Facebook groep blijft bestaan, ook nadat het programma is afgelopen.